10.2.12

SIMBOL ~ Lambang
Simbol/Lambang ~ Ringkas sahaja Kak Ma nak bagitau : Atas dunia ini,segala yg dizahirkan adalah dari ilham Allah.Kehendak kita yg meletaknya dari sudut pandangan positif atau negatif.Lambang2 piramid,segi tiga dn bermata satu diguna sebagai logo kump.Iluminati,Freemason kerana mereka percaya ada "rahsia kekuatan/misteri" disebalik simbol2 ini....(memang ada pun!!). Namun telah menjadi 'kekalutan'atau ketakutan kpd kaum muslimin....ish3 !Setiap simbol yg Allah perlihatkan,perlu direnung dgn matahati dan di'gali' teka tekiNya.Banyak simbol2 yg Allah perlihatkan kpd manusia......tapi kedua2 mata yg melihat pun buta,masakan nak punyai 'mata' hati.!!Yang patut menjadi ketakutan kita ialah rapuhnya iman kita terhadap kekuasaan Allah dan lenyapnya bintang petunjuk arah kita iaitu MHMD !!Al Kausar pada diri sendiri,tidak lagi dapat menghilangkan 'kehausan'kita ...yg sentiasa mementingkan materi! Tak guna Kak Ma teruskan bebelan ini....hmmm

News (Lagiiiii rahsia2 yahudi )Klik pada tajuk,apabila gambar dipaparkan,klik pada News (bawah disebelah kiri ) ~ !!Terima kasih Allah.....raikan cinta !

The Golden Mean


Belajar dan cungkillah rahsia2 yahudi.Ilmu yg Allah berikan kpd kaum Bani Israel yg pintar .Semuga kita mendapat menafaat setelah terbongkarnya ilmu2 yg sebelum ini menjadi rahsia terbesar mereka.Bagi mereka yg di anugerahkan bakat/aqal yg pintar dan bijak,disini Kak Ma kongsikan dan dedahkan pertemuan ini....Insyaallah untuk umat MHMD !! Carilah juga Sacred Geometry!!
Klik pada tajuk diatas !! Terima kasih Allah.....Raikan Cinta !! ~ (Rahsia2 yg dibongkar oleh seorng yahudi satelah memeluk Islam )